Ridningen 31/3-14

Har väldigt lite tid till att blogga just nu. Så ni får nöja er med dom inläggen jag hinner blogga för jag gör väldigt mycket just nu.
Men idag gick ridningen helt ok. Först red vi ut en runda och jag ramla av. Jag red då Winnie och då ville han äta gräs så han sträckte ner huvudet så jag ramla på halsen sen när jag fick upp han och skulle sätta mig i sadlen igen så gjorde han de igen innan jag hunnit sätta mig i sadlen så då gled jag över hans hals. haha!
Men alla ponnys va väldigt pigga och Winnie typ studsa asså han stegra inte men typ små stegra för han ville bara galopperna när vi travade. Så vi gick in i padocken och galopperade lite där sen gick vi ut i skogen igen och han va fortfarnde pigg men inte lika hetsig. Så då var han bara rolig att rida. Men är endå rätt nöjd med passet för allt annat gick liksom bra. Han är riktigt rolig att rida.
Men som sagt så hinner jag inte blogga så mycket men försöker men t.ex. idag va jag i stallet efter skolan och hade inte min mobil med mig och efter stallet duscha jag ju och nu har jag precis kollat klart på en film som heter Mannen som kunde tala med hästar.
Tyckte den va jätte bra.
Visa fler inlägg